Veelgestelde Vragen (FAQ)

Veelgestelde vragen (FAQ)

Scholieren


Mijn opleiding staat er niet bij, wat nu?
Laat het ons weten! Via ‘Mis je een opleiding?‘ kun je dit bij ons aangeven, dan gaan wij op zoek naar een student die je vragen hierover kan beantwoorden. Heb je in de tussentijd andere vragen over bijvoorbeeld de stad of huisvesting? Er is vast een andere student die die al voor je kan beantwoorden!

Ik heb contact gezocht met een student, maar krijg geen reactie. Wat nu?
Deze website draait op vrijwilligers, dus het kan natuurlijk gebeuren dat er iets tussenkomt bij een student. Houd je spam en berichtverzoeken in de gaten, wellicht staat het berichtje daar. Na een week nog steeds niks gehoord? Laat het ons weten via contact, dan gaan wij kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Ik heb contact gehad met een student, maar het was geen prettig gesprek. Kan ik dit ergens aangeven?
Ja, dat kan. Bij problemen kun je gebruik maken van het Meldpunt. Dan helpen wij je!

Studenten


Kan ik meer dan één opleiding opgeven?
Ja, dat kan! Klik in het opgaveformulier op ‘Voeg nog een opleiding toe’, dan kun je een tweede studie invullen.

Hoe kan ik mijn vermelding weghalen?
Vul het contactformulier op de pagina contact in en vermeld erbij dat je je aanmelding wil laten verwijderen. Dan regelen wij de rest!

Ik heb contact gehad met een scholier, maar het was geen prettig gesprek. Kan ik dit ergens aangeven?
Ja, dat kan. Bij problemen kun je gebruik maken van het Meldpunt. Dan helpen wij je!