Hoe werkt het?

Elke dag slimmer

Hoe werkt het?

Studenten delen massaal berichten op social media waarin ze aangeven bereid te zijn om vragen van scholieren over studeren te beantwoorden. Om dit super initiatief te steunen, plaatst www.studentenvoorscholieren.nl deze studenten op een centrale plek. Op deze manier kunnen scholieren niet alleen contact leggen met studenten in hun sociale kring, maar door het hele land!
Hierbij dragen wij er zorg voor dat de privacy wordt gewaarborgd voor zowel student als scholier. Dit doen we door het contact via de website te leggen.

Hoe doen we dit?

De student vult zijn/haar gegevens in, zoals studie, instelling en studiejaar. Daarnaast vult de student een e-mail adres in, zodat wij een mail kunnen sturen wanneer een scholier in contact wil komen. Dit e-mail adres komt niet op de website en is niet zichtbaar voor de scholier. Ook geeft de student aan op welke manier hij/zij graag contact op wil nemen met een scholier.

Wanneer een scholier contact wil leggen, vult hij/zij in of en hoe hij/zij te bereiken is op de kanalen die de student als voorkeur heeft aangegeven. Dit kan via e-mail of telefoon zijn, maar ook via Facebook of Instagram.
De kanalen van de scholier worden doorgestuurd naar de student, die van tevoren aangegeven heeft om dit enkel te gebruiken om vragen te beantwoorden.


Dus in het kort
:

  • Ben je student en wil je meedoen? Ga naar ‘Ik ben Student’ en vul je gegevens in om op de website geplaatst te worden
  • Ben je scholier en heb je vragen? Ga naar ‘Ik ben Scholier
  • Gebruik het filter en vind de student die bij jou past.
  • Vul het formulier in om je vragen en enkele gegevens naar de student te sturen.
  • De student ontvangt hoe hij/zij contact met je op kan nemen.

Heb je als scholier gezocht tussen de studenten, maar kun je geen match vinden met een opleiding? Laat het ons weten via ‘Mis je een opleiding?’.

Heb je contact met een student of scholier en verloopt het niet prettig? Of wil je het gesprek afsluiten, maar lukt dat niet? Laat het ons weten via het ‘Meldpunt’.

Indien je nog andere vragen hebt, laat het ons vooral weten!
Neem contact met ons op. We zijn te bereiken via het contactformulier, Instagram en Facebook.